Tehnologiile folosite

Cele mai performante tehnologii daneze

Industrii deservite

 • Automotive

 • Aerospațială

 • Medicală

 • Electronică

Curățare cu ultrasunete

servicii-de-curatare-piese-cu-ultrasunete-clatire-uscare-brindustry

Curățare cu ultrasunete
Clătire cu turbulențe
Agitator pneumatic
Eliminare ulei de la suprafața apei

Cea mai eficientă soluție

BRINDUSTRY aplică cunoștințele de specialitate ale tehnologiei de spălare cu ultrasunete pentru a fi lider în industrie pentru spălarea cu ultrasunete.

Procesul nostru este capabil să curețe componente complexe într-o varietate de forme și dimensiuni din aproape orice material. Aceste procese produc rezultate minime de reziduuri care vor depăși așteptările tale.

Energia cu ultrasunete pătrunde adânc în cavități și zone înguste prin intermediul undelor sonore de înaltă frecvență care creează bule de cavitație în soluția de curățare.

Apa deionizată de înaltă puritate, care poate conține substanțe chimice suplimentare sau detergent, după cum solicită clienții noștri, curăță productiv piese care au detalii interne complexe.

Această metodă dezleagă fizic și elimină contaminarea suprafeței la nivel microscopic.

Curățare prin pulverizare

servicii-de-curatare-piese-prin-pulverizare-clatire-uscare-brindustry

Curățare prin pulverizare cu duze speciale
Clătire cu apa demineralizată
Eliminare ulei de suprafață
Sistem de filtrare lichide proces

Rapid și eficient

Acest tip de sistem de curățare este folosit în cea mai mare parte pentru a îndepărta uleiurile, grăsimile și lubrifianții din piesele provenite de la producție sau procesele de întreținere.

Este foarte potrivit pentru componente mari și este un sistem de curățare universal folosit în majoritatea aplicațiilor.

Un aspect foarte important al curățării pieselor prin pulverizare cu joasă presiune, este eficiența spălării datorită celor doua tipuri de duze cu care este dotată mașina.

Aceste duze sunt concepute special de ANMASI, atat pentru reducerea timpului de spalare, cât și pentru o curățare mai eficientă.

După ce piesele sunt curățate, se efectuează operatiunea de clătire, pentru a elimina chimicalele și posibile impurități rămase.

Datorită coșului rotativ și al sistemului de curățare din 4 părți, piesele sunt curățate eficient cu ajutorul soluțiilor pe bază de apă, sau solvenți.

Nu ne suna tu, te sunăm noi

Vreau să fiu sunat

Introdu numărul de telefon și te sunăm noi pentru a stabili următoarea mișcare.

  Solicită o ofertă de preț

  Vrei să externalizezi etapa de curătare a pieselor și nu știi cat costă acest serviciu?

  Trimite-ne un email cu cat mai multe detalii și o să primești o ofertă.

  Click aici